ULTIMA-TUF4080SUPER AMD Ryzen 7 7800X3D ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB 16GB RAM 1TB M 2 SSD Gaming Bilgisayar Black Myth: Wukong Hediyeli

Elektronik cihazlarla etkileşim kurarken, genellikle bu cihazların ekranlarına bakarız. Dokunmatik ekran teknolojisinin gelişimiyle, bu ekranlara dokunarak da işlemleri gerçekleştiririz. İncehesap Ekran Kartı seçenekleri, sizlere bu etkileşim için gerekli gücü sağlar.

  • Ortak akıl ve ekip ruhuyla ortaya koyduğumuz Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri ve havalimanlar…
  • GPU chipseti üreten iki büyük marka vardır; bu markalar AMD ve NVIDIA’dır.
  • Her yeni seri, öncekine göre gelişmiş grafik performansı, daha iyi enerji verimliliği ve gelişmiş oyun teknolojileri sunar.
  • Dijital dönüşüme öncülük eder, teknoloji, ürün ve çözümler geliştiririz.

Müşteri deneyimlerini artırmak amaçlı iş modellerimiz, yenilikçi ürün gamımız ve pek çok alanda geniş ürün yelpazemiz ile müşterilerimizin kaliteli zaman geçirmelerini destekleriz. Müşteri beklentilerine uygun yenilikçi ürünler ve dağıtım altyapısı ile müşteri deneyimini Türkiye’nin her noktasında artırmak. Yüzme sporunun yanında çocuklar Bilim Sincan’ı ve Matematik müzesini ziyaret edip teknoloji ve matematik alanında deneyim sahibi oluyor. Bilim Sincan’da yaz boyunca devam edecek olan atölyelerde çocuklar, bilimle tanışıyor, yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini geliştiriyor, farkındalık kazanıyor.

Grafik işlemcileri (GPU), modern bilgisayar sistemlerinin en kritik bileşenlerinden biridir ve ekran kartlarının temelini oluşturur. Piyasada çeşitli performans seviyelerine ve özelliklere sahip bir dizi grafik işlemci bulunmaktadır. Örneğin, AMD’nin RX serisi, RX 550’den RX 7900 XTX’e kadar geniş bir yelpazede sunulmakta ve her bir model, belirli bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.

Bu iki markanın ezeli rekabeti kullanıcıları memnun edecek gelişmeleri beraberinde getiriyor. Çünkü her iki üretici, bir sonraki modelde daha iyisini piyasaya sunmak için çalışıyor. En çok satan, Kullanımı kolay, Dayanıklı ve Güvenilir ASUS anakartlar 20 yılı aşkın süredir, toplamda 580 milyon adet satışa ve en çok ödüle ulaşarak EN İYİ olmaya devam ediyor. İster iş ister oyun için bir sistem toplayın, farklı model seçenekleri ve yenilikçi özellikler sayesinde ihtiyaçlarınıza en uygun anakartı kolayca bulabilirsiniz. Bugün incehesap.com’da satılan fiyatı düşen ekran kartı modelleri aşağıda listelenmiştir. Bu ürün hakkında bilgi almak ya da ürünü satın almak istersen, Uzmana Sor butonuna tıklayarak satış danışmanımıza ulaşabilirsin.

Yeni konular

Kuruluş yılı; Havalimanımız personeli ve yolcularımızla, Gazi Mustafa Kemal At… Çalışanlarımızla bağ kurar, açık iletişim sağlar, onların kişisel gelişimine önem veririz. Hayalini kurduğunuz, ihtiyaç duyduğunuz teknolojik ürünlerin sizin için ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz.

Siirt’te TÜGVA’dan Çocuklara Yaz Kursu

Günümüzde, ekran kartları teknolojisi hızla gelişmekte ve bu gelişmeler, NVIDIA GeForce ve AMD Radeon serilerinin farklı nesillerinde açıkça görülmektedir. NVIDIA’nın GeForce serisi, 400 Serisi’nden başlayarak 4000 Serisi’ne kadar uzanmaktadır. Her yeni seri, öncekine göre gelişmiş grafik performansı, daha iyi enerji verimliliği ve gelişmiş oyun teknolojileri sunar. Örneğin, GeForce 1000 Serisi, düşük performanslı oyun deneyimi için idealken, 3000 ve 4000 Serileri, ray tracing gibi gelişmiş grafik teknolojilerini destekleyerek oyun ve profesyonel grafik tasarımında devrim yaratmaktadır. RX 500 Serisi’nden RX 7000 Serisi’ne kadar uzanan bu seriler, her biri farklı performans ve fiyat noktalarında çözümler sunarak geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. RX 6000 Serisi ve RX 7000 Serisi, özellikle yüksek çözünürlüklü oyunlar ve ağır grafik işlemleri için tasarlanmıştır.

Yüksek kapasiteli bir GPU bilgisayar hızını ve görüntü kalitesini olumlu yönde etkiler. Kullanıcıların seçim yapmakta zorlandığı chip set konusuna açıklık getirelim. GPU chipseti üreten iki büyük marka vardır; bu markalar AMD ve NVIDIA’dır. demo 7slots Ekran kartı üreticisi olan diğer teknoloji firmaları, bu iki firma tarafından üretilen chipseti edinir ve bu chipset üzerinde performans ve güç odaklı olarak teknolojik iyileştirmeler yaparak kendi ürünlerini piyasaya sürerler.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *